disndag2.gif

Vanencompetitie 29 oktober 2016

karateteam-2karateteamfoto 5foto 4foto 3foto 2

 

Succesvolle Vanencompetitie op 29 oktober 2016 te Harderwijk voor Jack de Koning, Dion de Koning, Bodil Gerritsen, Rens Tornbroers, Bart van Esselveldt, Olivia Gerritsen, Thijmen Borst, Yarna Wieman, Ingmar Wieman, Gert-Jan Kerpentier, Jacki vd Hatert.  Allen wisten weer de nodige punten te verzamelen en wisten diverse wedstrijden te winnen.
Karateteam bestaande uit Rens Tornbroers, Thijmen Borst en Bart van Esseveldt 2e tijdens de Vanencompetie te Harderwijk op 29-10-2016

 

 

 

Jacki van de Hatert behaalt trofee

foto 1

Jacki vd Hatert behaalt zijn eerste trofee tijdens de afgelopen vanencompetie op 29 oktober te Harderwijk.
Doordat Jacki het maximale aantal punten wist te behalen veroverde hij zijn karatetrofee met het daarbij behorende diploma

 

 

Jan Schipper en Gijs Ton 2e dan karate

Jan Schipper (56) uit Zoelmond en Gijs Ton (46) uit Maurik behalen 2e dan karate.  Gijs en Jan hebben maandenlang getraind voor dit examen. Bij het 2e dan examen zijn diverse onderdelen die gedemonstreerd moeten worden weer moeilijker en uitgebreider. Het is weer een stap hoger als het 1e dan examen. Gelukkig hadden beide heren zich goed voorbereid en kwamen niet voor verrassingen te staan in Harderwijk, waar de nationale dan-examens waren. Moe, trots en voldaan namen ze de felicitaties van de examinatoren in ontvangst en kregen ze het diploma uitgereikt.

 

Aanmoedingsprijs voor Emma

emma

Emma uit Dodewaard krijgt de aanmoedigingsprijs vanwege haar prestaties op de vanencompetitie van afgelopen 4 juni te Harderwijk.  Emma is een jonge karateka (8 jaar) uit Dodewaard die met de Vanencompetitie meedoet. Gezien haar enthousiasme en gedrevenheid tijdens de wedstrijden kwam zij in aanmerking voor deze beker.
Vol trots mocht hij dan ook mee naar huis worden genomen.

 

Luuk van Mil 1e dan karate

 

Luuk van Mill uit Echteld slaagt voor zijn 1e dan karate en mag zich vanaf 22 mei 2016 trotse bezitter van de zwarte band noemen.  Na een maandenlange voorbereiding werd het harde trainen op de dinsdagavonden en de donderdagavonden beloond.  Luuk is pas 14 jaar.   Zijn assistent was Jan Willem van Lavieren. Deze kon gelijk zien hoe het op een dan examen er naar toe gaat. Hij is ook al aan het trainen voor de zwarte band.
Het examen duurde 1 uur en een kwartier, maar dat maakte Luuk niet uit. Hij doorstond alle technieken vlekkeloos. Vol trots nam hij de felicitaties en zijn felbegeerde zwarte band in ontvangst.

 

Facebook

Twitter

Adresgegevens

Hans van den Hatert
Heuningsestraat 23
4051 CA Ochten

 


Copyrights 2008-2014 Handvdhatert.nl
Onder voorbehoud van alle rechten