maandag2.gif

Jeugdsportfonds

Sporten is niet alleen leuk, maar ook erg gezond! Alle kinderen moeten kunnen sporten. Maar sporten kost geld. Voor veel ouders geen probleem, maar voor andere is dit een enorme drempel. In 2010 is het Jeugdsportfonds Gelderland opgericht. Ook de gemeente Neder-Betuwe heeft zich hierbij aangesloten. Het Jeugdsportfonds biedt kinderen uit financieel minder draagkrachtige gezinnen een kans om te sporten. 

Op uw school of bij uw vereniging komt u in aanraking met kinderen en jongeren tussen de 4 en 17 jaar.
Het is mogelijk dat u in de omgeving hoort dat kinderen graag willen sporten, maar dat ouders dit financieel niet kunnen dragen. Zij kunnen aanspraak maken op het jeugdsportfonds.

Via deze weg (en de folder in de bijlagen) wil ik u graag informeren over de mogelijkheden. 
Als consulent jeugdsportfonds kan ik, samen met gezinnen, de aanvragen indienen en het proces blijven volgen.
Het is dus mogelijk een gezin bij mij te melden. Dat kunt u als school of vereniging doen, maar ook het gezin zelf kan hiervoor bij mij terecht. Mocht u gezinnen kennen die hiervoor in aanmerking zouden kunnen komen, of twijfelt u of een gezin in aanmerking komt, dan kunt u voor verdere informatie bij mij terecht.

Wellicht wilt u na het lezen van deze mail graag wat folders ontvangen om uit te delen aan mensen die hier (mogelijk) gebruik van zouden willen maken? Ook dat kan! stuurt u mij dan even een mail met uw NAW gegevens en ik zorg dat u ze zo snel mogelijk ontvangt.

Mocht u na het lezen van deze mail nog andere vragen hebben, kunt u altijd contact met mij opnemen.

Bedankt voor uw aandacht.

Met vriendelijke groet,

Margo Emonts 06-10888315 (werkdagen ma, di, do en vr)

 

JSF1JSF2

JSF3JSF4

 

Facebook

Twitter

Adresgegevens

Hans van den Hatert
Heuningsestraat 23
4051 CA Ochten

 


Copyrights 2008-2014 Handvdhatert.nl
Onder voorbehoud van alle rechten